ИЗВЪНРЕДНО: Шокиращи извращения от затвора в Белене

Харесвам(1)Не харесвам(1)

 

Според потърпевшите всичко се случва със знанието на надзирателите

Шокиращи кадри от български затвор показа Би Ти Ви. На тях се вижда как пандизчии брутално се гаврят със съкафезници. Става въпрос за затвора в Белене, а ужасяващите сексуални и физически гаври са разпространени от бивши и настоящи пандизчии.

По думите на хората, заснели кадрите, в затвора изглежда така, сякаш няма надзиратели. Хората, които извършват бруталните посегателства, са мъже с мускули и повече пари, твърдят потърпевшите.

“В затвора има хора с телефони и интернет. Извращенията продължават и до днес, може би с други хора, но никога не са спирали. В затвора командват по-силните, тези които имат повече мускули от другите”, разказва бивш затворник, които се опитва със свои приятели, намиращи се в “Белене”, да разкрие всичките посегателства.

“По-слабият играе ролята на прислужница. Той пере дрехите на по-силния, полива му и какво ли още не. Има заснети видеоклипове, които показват брутални сексуални извращения. Има клипове, в които по няколко човека се изреждат на един затворник”, разкрива още мъжът, пожелал анонимност

“Последният случай е от преди няколко дни, когато затворници изнасилиха един нов съкафезник, за “добре дошъл”, разказва пандизчия от “Белене”.

“Всичко е политика на началника. Него не го интересува какво се случва вътре, важното е това да не излиза навън”, обясни още бившият пандизчия, според когото няма как началникът на “Белене” и надзирателите да не знаят за случилото се.

От Би Ти Ви обещаха, че ще направят допълнително разследване и ще очакват отговори от Началника на затвора в Белене!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *