Какво можем да закупим в Лафка? От тази седмица нови промоции тръгват в киоска

Харесвам(0)Не харесвам(0)

 

11111

Лафка – Белене правят за жителите на Белене подробно пояснение за продуктите и услугите, които може да откриете в павилиона! 

Продукти, които можеш да откриеш в Lafka:

 • Преса – В Lafka можеш да откриеш ежедневници, седмичници, списания, специализирани издания и книги.В Lafka можеш да откриеш най-продаваните ежедневни и седмични вестници. Различни списания за дамите и господата, а също за дома и свободното време. Интресни специализирани издания и художествена литература.

  Вземи чаша ароматно кафе и разгърни любимия си вестник в най-удобната за теб Lafka!

 • Тютюневи изделия – За любители и познавачи – цигари, пури, пурети, тютюни за свиване на цигари и тютюни за лула.За любители и познавачи – цигари, пури, пурети, тютюни за свиване на цигари и тютюни за лула.

  В Lafka ще намериш почти всички присъстващи на пазара, български и вносни марки цигари.

  Можеш да си купиш от 1 до 101 от любимата си марка цигари, защото в Lafka поддържаме високи стокови наличности.

  При покупка на цигари в Lafka е почти сигурно, че ще получиш подарък от някоя от непрекъснатите ни промоции!

 • Напитки – Lafka предлага както топли, така и студени напитки. В студените месеци, предлагаме дори и разтворими супи.Топли напитки – ароматно кафе и капучино, различни видове чай и др.

  Само в Lafka можете да намерите една от най-старите марки кафе в Европа – NesCafe, която предлага страхотни кафе специалитети!

   

   

   

  В момента тече програма “Лоялен клиент” за кафе напитките, когато закупите 5 напитки на NesCafe, получавате шестата безплатно!Безалкохолни напитки – богата гама освежаващи напитки и натурален сок.

  От скоро в Lafka е извиращата от недрата на Ропопите вода Балдаран – избора на най-добрия български тенисист, Григор Димитров.

  Алкохолни напитки – широк асортимент от български и вносен алкохол.

 • Храни – В Lafka можеш да си хапнеш и сладко, и солено. Има голямо разнообразие от бисквити, шоколади, сухари, крекери и много други.В Lafka можеш да се подкрепиш и заситиш глада си.

  Разнообразието от сладко и солено е голямо, а вкусните лакомства се увеличават непрекъснато.

  Ще откриете солети, вафли, бисквити, шоколади, сухари, крекери.

  За привържениците на здравословното хранене има печени и сурови ядки и мюсли блокчета.

 • Нехранителни – Lafka ти дава възможност да опиташ късмета си и да спечелиш страхотни награди.Lafka подарява надежда!

  С различни лотарийни и тото игри имаш възможност да опиташ късмета си и да спечелиш страхотни материални и парични награди. До момента в Lafka са раздедени печалби за над 7 000 000 лв!

  Игри на живо с тегления на тиражи на всеки 4 минути. Докато пиеш чаша ароматно кафе или разглеждаш сутрешния вестник, можеш да спечелиш някоя от големите награди!

 • За децата – играчки.Lafka предлага изненади и за най-малките – вкусни лакомства, играчки, книги и забавни предложения.

  Вълненията на малките колекционери са напълно удовлетворени с албумите и стикерите на “Замръзналото кралство”, “Човекът и природата” и “Minions’.

  Футболните фенове могат да намерят пълната колекция стикери за Шампионска лига.

   

 • Мобилни – стартови пакети и ваучери.
 • В Lafka можете да станете клиент на Мтел, Vivacom или Теленор, чрез мобилните стартови пакети.

  Да “сърфирате” с BoB, като станете нов абонат или плащате сметките си в обектите ни.

  Lafka е удобно място да платите сметките си за мобилни услуги или да закупите ваучери за Мтел или Vivacom.

  В Lafka още можете да намерите разнообразни мобилни аксесоари като карта памет, хендсфрий слушалки, зарядно устроиство и др.

 • Други – презарвативи,кърпички,билети за градски транспорт,химикали и други.
 • В Lafka можеш да намериш и много други, необходими в ежедневието неща –  запалки, кърпички, билети за градски транспорт, химикали, презервативи и още много други.

 

 • ОТ КОМПАНИЯТА СЪОБЩАВАТ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, ЧЕ ОТ ДНЕС ЗАПОЧВА НОВА ПРОМОЦИЯ В ЛАФКА! ПРИ ЗАКУПЕНА СТОКА НАД 9.99лв. В ЛАФКА, ПОЛУЧАВАТЕ СКРЕЧ КАРТА И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ЗАКУПИТЕ НОЖОВЕ НА МАРКАТА “DELIMANO”, ИЗВЕСТНА ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН С 50% ОТСТЪПКА! ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ И ВИЕ! 

1204-lotto-edt-toaletna-voda-za-jeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *