Фандъкова опроверга слуховете за оставка!

Харесвам(0)Не харесвам(0)

 

Оставката на Борисов беше отговорно решение, смята Фандъкова

Източник:  News.bg

Оставката на кабинета на Бойко Борисов беше изключително отговорно решение, което показва, че ГЕРБ може да носи отговорност. Това заяви пред журналисти кметът на София Йорданка Фандъкова при проверка на реконструкцията на бул. “Черни връх”, цитирана от БТА и Дарик.

Премиерът е показал многократно, че може да носи отговорност и това трябва да се оцени по достойнство, каза столичният кмет. “Когато хората имат други приоритети очевидно трябва да се даде възможност да направят отново своя избор”, каза Фандъкова.

Столичният кмет поздрави новоизбрания президент Румен Радев и му пожела успех. “Вярвам, че успехът на българския президент е успех за България“, отбеляза кметът. Тя изрази надежда казаното от Радев по време на кампанията му за обединение на нацията наистина да се случи.

“Надявам се Радев да прояви разбиране за ролята и мястото на столицата и големите градове за цялостното развитие на страната, такова, каквото е виждането на Европейската комисия”, заяви Фандъкова.

Запитана за коментар на публикации запредстоящи оставки на кметове на ГЕРБ в цялата страна, Фандъкова каза, че не знае откъде идва тази информация. “С мен не са водени такива разговори”, допълни тя.

Източник: news.bg

One thought on “Фандъкова опроверга слуховете за оставка!

  1. Има време….
    Що, лъжете, бе гуспужа…?!?!?
    Не бяхте ли вие на онази пресконференция ни жива, ни умряла….?
    На нас ли ги говорите?
    Мутрата те е направил на “бъз и коприва”….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *