Фандъкова, разрешиш ли това, ще стане много лошо

Харесвам(0)Не харесвам(0)

 

Ще те съдим и осъдим! Бъди сигурна...

Ще те съдим и осъдим! Бъди сигурна…

НЕ НА ИЗВРАЩЕНИЯТА БЪЛГАРИЯ!

“Фандъкова, Данче, ако ти разрешиш незаконния извратен прайд на 10 юни, организиран от лесбийката Писанкънева, събирам подписка от всички нормални, хетеросексуални българи, създали нормални семейства, деца и внуци, българи православни християни, за нарушаване на човешките ни права, сексуален, държавен, извратен сексуален тормоз, гавра с православните християнски ценности, откровено показване по улиците на София, на столицата на българите на гнусна порнография пред децата и внуците ни, демонстриране на сексуални извращения по улиците на столицата с музика, танци и други гадости!

Ще те съдим и осъдим! Бъди сигурна…
Никой в България не е нарушил правата на тези извратеняци за да правят демонстрации пред децата и внуците ни посред бял ден!
Да правят каквото си искат, но не им позволявайте да го демонстрират и извращават българските младежи и деца!

Нарушавате нашите права, правата на нормалните българи, на техните деца и внуци, правата на нашите възрастни родители, на пенсионерите, на инвалидите които са подложени на държавен геноцид от вашата управляваща шайка, нарушавате ни спокойствието и начина на нормален живот!
Освен подписка ще заведа лично дело срещу теб и ще те съдя и осъдя да ми плащаш с крадените от нас пари докато си жива …
Има къде и как!

Вервай ми …
Спрете извращенията, Фандъкова и бандата ти от извратеняци!
Лошо, много лошо ще стане … Настина ми вервай, Йорданке!”

Без никакво уважение – оз.полк. Кирил Стаменов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *