Днес ви питаме: Трябва ли да бъде премахнат клас “Прослужено време”

Харесвам(13)Не харесвам(79)

 

Поради големия бум в социалните мрежи, покрай повдигнатия наскоро въпрос за клас “Прослужено време”, решихме да се допитаме до общественото мнение, както не веднъж правим. Моля, гласувайте.

aa51238204391361b7dbdf235ac99ca1

Трябва ли да бъде премахнат клас „Прослужено време”?
Vote

11 thoughts on “Днес ви питаме: Трябва ли да бъде премахнат клас “Прослужено време”

 1. Не стига, че толкова години неусигуреност се губят на хората, (поради алчни работодатели, които не плащаха осигуровки), ами и спиране на класа. Това вече е БЕЗОБРАЗИЕ!!! Синдикати, излезте от летаргията !!!

 2. Бизнеса иска да го прокара закона,като плаща на управляващите да махнат преслужено време.Тоест бизнеса и управляващите го играят ганкиното.Бизнеса не иска да плаща пари на даден работник като е направил бая години като работник и за това искам да му откраднат парите,които си ги е изкарал с честен труд.Това е ужас няма край в кражбите им!!!

 3. На това му се казва регрес придружен с геноцид. Социалните помощи на циганит ги вдигнахте няколко пъти, а на нас ни вдигнахте тока с 50% за 2год.(циганите не плащат ток нито данъци), вдигнахте храната, вдигнахте услугите а сега НАМАЛЯВАТЕ КЛАСА НА БЪЛГАРИНА…..та нали циганина обикновенно е на помощи и не работи, него това няма да го засегне, но ше засегне НАС, БЪЛГАРИТЕ. СТАНАХМЕ НА ЗИМБАБВЕ И УГАНДА… НАОРАВИХТЕ НИ НА ЗАСТАРЕЛИ АФРИКАНЦИ А СЕГА ИСКАТЕ И ГОЛИ ДА НИ СЪБЛЕЧЕТЕ.НЕ ВИ Е СРАМ. НЕ НА ОТНЕМАНЕТО НА ПРАВАТА НИ.

 4. Това е удар по доходите на хората от ТЕЗИ, КОИТО ОБЕЩАВАХА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ!!! ПОЗОР!!!……..ДОПИТВАНЕТО ВИ НЯМА ДА ИМА НИКАКВА СТОЙНОСТ!!!
  ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗЕМ и ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ТОВА БЕЗУМИЕ!!!!

 5. До там ли опря това правителство?Нямам думи!Долу това правителство/носещо само

  мизерия и разруха/ – срам и позор за българския народ!

 6. Поредната престъпност на управляващите ще бъде като махне % прослужени години. Наварно с парите от този премахнат % ще се размножават циганите, като им се дават още по- големи помощи..Как ще се мотивира всеки работник да работи отговорно и качествено, ако не му се дава % за прослужените години. Не е все едно и също да се оперираш при токущо завършил хирург без опит или при такъв- с 25 години стаж и опит. Къде са синдикатите да защитят работещите българи? Те трябва да организират масов протест и да не се допусне махането на % прослужени години.В БГ само с протести може нещо да се оправи….

 7. Не ни стига дългогодищния терор с ниските заплати, които ни направиха едни от най-бедните е ЕС, но бизнеса сега иска и тези пари да си спести.
  Дивия капитализъм ще доведе до още по-голямо изпростачване на нацията ни и обедняване. Прост и беден човек- роб. Невжество и жестока експлоатация.

 8. Някои в тая държава гледа по какьв начин да съсипе да смачка хората не знам ама или сме много глупави или много търпеливи. По отношение на класьт твърдо не.

 9. Хора, много се обърквате с този клас. Той няма никакъв смисъл. В социализма имаше смисъл, когато заплатите бяха еднакви.
  Сега се договаряме с работодателите директно за размера на заплатата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *