Одобрявате ли искането на АТАКА, ВМРО-БНД и НФСБ за незабавно закриване на бежанските центрове и изгонване на мигрантите

Харесвам(1021)Не харесвам(33)

 

4444

Нашият сайт е известен със своите проучвания на нагласите на обществото и общественото мнение. Напоследък много актуална тема станаха отново нелегалните мигранти в България, които наскоро пак разбуниха духовете в София. След което дойде и искането на АТАКА, ВМРО и НФСБ за незабавното закриване на бежанските центрове в България, изгонването на всички нелегални мигранти от България и тяхното връщане в Турция, откъдето са дошли в действителност. Сега Ви питаме:

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ИСКАНЕТО НА АТАКА, ВМРО-БНД и НФСБ за незабавно закриване на бежанските центрове и изгонване на мигрантите
Vote

30 thoughts on “Одобрявате ли искането на АТАКА, ВМРО-БНД и НФСБ за незабавно закриване на бежанските центрове и изгонване на мигрантите

 1. Мястото им е по родните им земи. Тези силни и млади мъже нека се върнат от където са дошли и да защитят Родината си и своите близки.

 2. Само искам да пуснете в тази анкета броят на гласували. Защото това % от гласували Х е тъпо.

 3. Да си отидат там, от където са дошли.Там са техните земи,култура и религия.Нямат място тук. И като почти 100 % е мнението на българският народ,защо политиците и т.н. държавници не се съобразяват с него?!!!

  • Защото сме ги оставили да не се съобразяват.Пасмина въшки с народа ли ще се съобрази.Само ако смачкаме въшките

 4. НА 200 МИЛИОНА ПРОЦЕНТА СЪМ ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА БЕЖАНСКИТЕ ЛАГЕРИ И ИЗГОНВАНЕТО ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ АРАБИ, АФГАНИСТАНЦИ, ИРАКЧАНИ, ТУРЦИ, ПАКИСТАНЦИ, СИРИЙЦИ, ЛИВАНЦИ, НЕГРИ и ВСЯКАКЪВ ВИД АГАРИАНСКИ СВИНИ!

  • Сори, ама никой не те пита, пръдльо. Да си правил повече деца, сега селата нямаше да са безлюдни, ама с тая малка и мека пишка едва пикаеш, камо ли деца да правиш.

 5. Те не са бежанци, а нелегални емигранти. Бежанци са само ако граничат с нас (съграсно коввенцията)

 6. Много ясно, че не!!! Не и преди да приключи войната там. Веднъж приключи ли войната там, тогава много ясно, че да. Давате ли си сметка, че искате да изпратите семейства с деца там, където бомбадировките в момента са по-лоши от всякога!!! Малко сте жалки!!!

  • Има разлика между бежанци и нелегални емигранти. Всички виждат какво става с бунтовете, убийствата и изнасилванията в Европа, причинени от тях. Не желая аз и моето семейство да се чустваме заплашени от хора, които не ценят собствения си живот и това не ме прави жалка!

  • Къде видя война в Афганистан, Пакистан, Нигерия и прочие???
   Тия изроди безбожни са бежанци за турция, за всяка следваща граница са нелегални емигранти а с тях и терористи джихадисти.

   Отвори си очите и помисли малко по трезво и по-малко надъхано и ти гарантирам, че ще разбереш колко си жалък и безотговорен щом искаш да напълнят България с всичката тая измет.

   Помисли и защо ердуган иска турция в ес? И кой ще спре всички тия терористи с турски паспорти из Европа?

   Всичко е замислено преди доста години и е много по-сложно и дълбоко от гьолчето в главата ти.

  • Да де ама една мюсюлманска държава да си отвори вратите за тях……?! Има толкова много заможни мюсюлмански държави и нито една ……. не става за тях, това е много интересно.

  • Абе човеко слабоумен и мравките разбраха че те са от всякъде другаде но не и от там където падат бомби.Те са най вече младежи дезертйори от авганистан там където сме пратили наши войничета за кефа на САЩ ,и сбирщина от почти цяла Африка ПОДЛЪГАНИ И ПРАТЕНИ ПАК ОТ ЕМИСАРИ НА СЪЩИТЕ САЩ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ХРСТИЯНСТВОТО И КОЛОНИЗИРАНЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА! НАШАТА СТРАНА Е ПЪРВА!ЗАТОВА НЕЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ НО ЧАС ПО СКОРО НА МАФИОТА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ВЪМОЖНОСТА МУ ДА ВОДИ БЪЛГАРИТЕ КЪМ ГИБЕЛ ВРЪЩАНЕ НА ВСИЧКИ ПИШЪЛЦИ ТА ОТ КЪДЕО СА ДОШЛИ ,БЕТОННА ВИСОКА СТЕНА НА ГРАНИЦАТА ПЪРВО с ТУРЦИЯ СЛЕД ТОВА И С ГЪРЦИЯ ОБЯВЯВАНЕ НА ТУРСКИТЕ ПАРТИИ ИЗВЪН ЗАКОНА

 7. Да се махат и да се борят за родината си, а не да се крият като мишки, и да ми золумстват тук. Това трябва да важи за всички мъже без оглед на възрастта
  А за тези от категорията “мигрант” КАТЕГОРИЧНО НЕ !!!
  Като цяло това са група представители на хомо сапиенс със степен на развитие, което не е мръднало и на йота, от времето когато мохамед е тепал из арабският свят. Поради това, те са много опасни и вредни за нас европейците. Като цяло за цялата патаклама са виновни лицата управляващи световния агресор САЩ и неговите дупелизци от страните по света.

 8. Това не са бежанци,а разгонени мъже търсещи секс и да ги храним. Да си вървят от където са дошли и да се бият за родината си и свободата си. Изгонете всички тези уж бежанци от държавата ни, ние не сме ги викали тук.

 9. Ако в друга държава зададат същия въпрос за българите там какво ще си помислите,дали е правилно?

  • Българите не са нашественици. Те отиват в чужбина да работят каквато и да е работа, само и само да оцелеят и да помагат на семействата си. И не налагат своя начин на живот и вероизповедание на другите, а за насилие, да не говорим изобщо.

  • Не говорете глупости…не сравнявайте българите в чужбина с мигрантите….нито нахлуват ,нито действат като тях..разбира се има изключения,но това е целенасочена пасмина от която сякаш няма избавление,благодарение на политиците,на които плащат за това…..едно да говорят,а друго да вършат…да продават народ и родина!Тези алчни предатели нямат насищане….

 10. Предлагам тези 19,които са гласували с “НЕ”,да ги поканят в къщи,а моето мнение е:Вън мръсната сган от България-това не са бежанци,това са терористи.

 11. Аврам, гербаджийче, чак толкова не си тъп. И ние не сме.
  Българите никога не са нахлували през границата без документи! Те отиват в чужбина за да работят.
  На българите никой не им плаща за да пребивават някъде. На мигрантите тук им се превеждат суми всеки месец от Саудитска Арабия и от Катар.
  Те спят до обяд, а вечер пълнят дискотеките. Те са пратени тук за разплод!!!
  И защо им е да идват в Европа, когато не възприемат нашите нрави?
  В Саудитска Арабия има построени центрове за 3 милиона бежанци, защо не отиват там?
  А идват тук и то без документи! Нарочно са без документи, за да не можем да ги върнем.
  Ще взема да ви пусна статията за Харманли.

 12. И сега няколко думи за Харманли (скоро Кхермаллах, както го нарича новото население на града).
  Хора, там е ужас. Тоя китен и плодороден тракийски град, пълен с благи и топли хора, които правят прекрасна, блага и топла ракия е полуунищожен. Там, след залез слънце не можеш да видиш българин, турчин, та дори и циганин. Там след залез слънце можеш да видиш само нелегали (и тук-таме незаинтересована жандармерия*). Градът е като призрачен.
  Да, лагерът за ислямисти отвори и нисши за бизнес – БИЛЛА, ЛИДЪЛ и множество магазини за телефони, офиси на мобилни оператори и дюкянчета свързани с тая дейност. И казина видях да светят. Като цяло, може би в процентно отношение, магазините за телефони бяха повече, отколкото в София например.
  За лагера и нелегалите – Човекопотока от лагера към града и обратно е страшен. По моста над река „Харманлийска“ на минута минават толкова хора, колкото в средно голяма софийска метростанция в пиков час. Нещо страшно е. В частта от града, която е откъм лагера е мазало – все едно си в Кандахар или Джалалабад. До обед е спокойно – ония в лагера обичат да спят до късно (вие не бихте ли се успивали, ако друг ви храни, пои и отглежда и нямате никакви задължения?). Но в ранния следобед от лагера започва да пъпли колона от мравки, които налазват града. Седят по тротоарите, из заведенията, по паркове и градинки. Бръмчат си наляво-надясно. И все са групи от мъже и момчета (18-35 годишни), все са по 5-8 човека и все гледат по-самодоволно дори от туристи в курортен град. За цяла седмица в града видях 3 семейства, 8-9 деца и 5 жени, другите стотици бяха все мъже.
  *Жандармерия – нея я има, не е като да я няма. Регистрациите на колите й са софийски, кърджалийски и бургаски. Вътре се возят едни отегчени люде, дето, освен че са там, почти нищо друго не правят… Почти нищо, без едно – маса народ ми се оплака, че вместо да пазят харманлийци, жандармеристите се заяждат с местните българи/турци/цигани. Като им правят паспортни проверки, тараши на колите („Вади всичко от колата! Жабка, багажник – всичко!“). Хората са много изненадани и обидени от това отношение… Но кротки хора са харманлийци и нищо не правят.
  Така че, мили хора, в Харманли е страшно. Красиво е, хората са готини, чисто и плодородно е… Но има един мотив на обезбългаряването и инвазията, който убива цялата красива картина на този прекрасен тракийски град и оставя един люто — горчив вкус в човека, вкус на обреченост, вкус на изчезващата България.
  Градът на Извора на Белоногата се унищожава преднамерено и ефективно. Унищожава се за пари. …

 13. Разкриването на бежански центрове и приемането на мигранти в България е подкрепено законодателно от ПП ГЕРБ и коалиция, в която трите партии Атака , ВМРО и НФСБ участват .Ако последните три партии наистина искат закриването на бежанските лагери – да излязат в опозиция и да внесат това искане за обсъждане и гласуване в Парламента . В противен случай са само измамници , търсещи необходим “електорат” за оставането им във властта.

 14. Одобряваме , ама кво от това ? като си седим тук в нета нищо няма се промени !!!!!

 15. Всеки от нас иска незабавно закриване. Видя се, че повечето не са бежанци а дезертьори, орки и използвачи. Закриването обаче няма как да стане незабавно. Нашите националисти, които общо взето подкрепят управляващата партия на Байхуй, да не се правят на ощипани. Защо допуснаха това…..?

 16. ОТ ТЕЗИ НЕКАНЕНИ ГОСТИ, САМО ОКОЛО 20% СА БЕЖАНЦИ ОТ КАЛЪЧА ИЛИ КУРШУМА. 50% СА ЕМИГРАНТИ, ТЪРСЕЩИ ПО БОГАТ ЖИВОТ, А ОСТАНАЛИТЕ 30% СА СЪС ТЕРОРИСТИЧНИ МЕРАЦИ.

  ПОТВЪРДЕНО ОТ БОЖЕСТВЕНИТЕ, АКАШОВИ ЗАПИСИ.

 17. Ако тези т.н. бежанци, а всъщстност мигранти, биха употребили същата настойчивост и агресия в собствениоте си страни, УСПЕШНО ДА СА РЕШИЛИ ВСИЧКИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ.
  Повече от явно е,че тяхната цел не е тази, а да се възползват от ситуацията ,за да се ДОКОПАТ ДО БЛАГИНКИТЕ В ЕВРОПА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *